SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Märsta IK
Fotboll

LAG REGLER
2021-09-24 08:39


Hej föräldrar till alla pojkar i Märsta IK P11/12.
På förekommen anledning vill vi ge er som en påminnelse,
detta papper med lite ordningsregler hos oss på P11/12.

1. KOM I TID
Kom i tid till träningarna och matcherna, gärna några minuter innan vi börjar.
Kommer man när uppvärmningen har börjat så får man vända hem och komma tillbaka nästa träning.

2. ANMÄLAN
Anmäl ditt barn i SportAdmin appen genom att trycka ”Jag kommer” OCH SPARA. Händer något efter att ni anmält er son som gör att han inte kan komma så AVANMÄL barnet. Vi har många barn i truppen så detta ska underlätta till oss med planeringen. 

 

3. KLÄDER
På träningen har vi på oss enhetlig klädsel. Alltid fotbollskor, benskydd och vattenflaska är ett måste. På matcherna ska ALLT vara I SVART
(shorts, byxa, tröja och strumpor)

4. BORTAMATCHER
På bortamatcher har vi samling på parkeringen på Midgårdsvallen.
Vi vill helst att Det är NI föräldrar som transporterar era barn, men vi alltid ställer upp när ett barn behöver skjuts-bara så ni meddelar i god tid. Vi förväntar oss att den föräldern som kör barnet till bortamatch skall också stanna kvar ifall något händer. Glöm inte ombyte mellan matcher och pengar till något att äta eller matsäck.

5. SAMMANDRAG
På sammandrag och en del hemmamatcher har vi ibland försäljning av fika. Pengarna går direkt in i lagkassan. Ni föräldrar förväntas ställa upp på att baka, vara matchvärdar, grilla eller stå i kiosken. Det gör ni för era barn!

6. INSTRUKTIONER (träning och matcher)
VI ledare ger barnen instruktioner vid träning och match. NI föräldrar hejar på barnen i laget och självklart motståndarna och dom gör något bra.

7. VI ÄR HÄR FÖR ERA BARNS SKULL
Alla vi ledare i Märsta IK tränar, åker på matcher, arrangerar sammandrag för BARNENS skull. Ingen av oss får ett enda öre betalt för vare sig tiden vi lägger ner eller bensin eller något annat och därför tycker vi att vi har rätt att få ställa dessa krav på er mammor och pappor.

8. RESPEKT
- Vi har NOLL tolerans för fula ord och mobbning. Om man säger något fult till en lagkamrat eller en annan spelare från annat lag så får man åka hem direkt!
- Vänligen Respektera oss ledare med våra regler som vi använder oss av, detta gör vi så att era barn kan få njuta så mycket som möjligt av att träna hos oss!
Tänk på att det är barnen som får lida på grund av att man inte kan följa ordningsreglerna.

Med vänlig hälsning
Märsta IK
P11/P12
Ledare och Tränare 😀❤⚽️

 

MIK P11 P12 regler - Lada ned PDF


Nyhetsarkiv
2022-09-09 09:19
2022-09-05 20:35
LAG REGLER2021-09-24 08:39
Parkcupen 20172018-01-03 21:00
 
Våra sponsorer