Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Märsta IK
Fotboll
Märsta Games 2018

Infobrev Märsta Games 2018 by Macron
2018-09-27 08:00
Hej!

Snart är det dags för avspark i årets upplaga av Märsta Games. Vi hoppas på vackert väder, underhållande och välspelade matcher samt Fair Play på samtliga planer. 

Nedan lite kort info som kan vara värt att lägga på minnet:

Cupschemat finner ni på denna länk: http://www.procup.se/cup/31600.htm

Vänligen håll er uppdaterade om era matchtider samt spelplatser. Vi kan ändra dessa i det fall som vi får sena återbud från deltagande lag som måste dra sig ur cupen samt om vi får ospelbara ytor, lite beroende på vädret. Information om spelplanerna hittar ni på denna länk:http://sportadmin.se/hemsida/docs/624/14115/MarstaGames_spelplaner.pdf

Matchtiderna är 2 x 20 min för all klasserna i 11-manna, 9-manna och 7-manna. I 5-manna spelas det 2 x 15 min. Matchtiden är samma för gruppspel som slutspel. I slutspel, om matchen inte avgjorts under ordinarie speltid tillämpas straffar. Varje lag slår 5 straffar vardera. Om ingen vinnare korats, fortsätter straffslagning, en straff per lag till en vinnare korats.

Parkering. Var noga med att parkera på angiven yta. Extra värt att nämna är ytorna runt Midgårdsvallen(Atletvägen) då man har infört parkeringsförbud längs med Atletvägen för att underlätta för utryckningsfordon, framför allt på grund av nya inomhus badet. Finns inte parkering i direkt anslutning till Midgårdsvallen så kan man ev. hitta parkeringsplatser vid Arlanda Gymnasiet ett stenkast ifrån Midgårdsvallen.

Kiosk & Grill kommer att finnas på Midgårdsvallen. Man kommer där servera hamburgare, toast, korv, pasta sallad, soppa, dricka, kaffe bland annat. Vill man hitta något annat så finns det utbud av restauranger i Märsta.

På Cupkansliet registrera ni er vid ankomst och hämtar ert cupkuvert. Cupkansli finns på Midgårdsvallen i byggnaden vid Amerikanska fotbollplanen. Spelarlistan kan man fylla i digitalt på ProCup eller genom att fyll i dokumentet på denna länk: 
http://sportadmin.se/hemsida/docs/624/14115/MarstaGames_Spelarlista.doc

Spelregler
Märsta Games spelas enl SVFF regler. 

Samtliga planer är gräsplaner eller konstgräs. 

Matchtiderna är 2 x 20 min för 11-manna (04 klasserna), 9-manna (05 klasserna) och 7-manna klasserna. I 5-manna spelar man 2 x 15 min. Matchtiden är samma för gruppspel som slutspel. Endast slutspel i 11-manna och i 9-manna.

I slutspel, om matchen inte avgjorts under ordinarie speltid tillämpas straffar. Varje lag slår 5 straffar vardera. Om ingen vinnare korats, fortsätter straffslagning, en straff per lag till en vinnare korats. 

Offsideregeln tillämpas ej i 7-manna och 5-manna klasserna. 

Utvisad spelare avstängs automatiskt följande match. Avstängningen gäller även om nästa match ingår i slutspelet. Tävlingsjuryn kan också besluta om avstängning i ytterligare match/er i händelse av en grov utvisning. Det är lagets skyldighet att ha koll på avstängda spelare. Även vid flera matchers avstängning. 

På deltagarförteckningen angiven ledare är ansvarig för sina spelare vid eventuell skadegörelse. 

VI UPPMANAR ALLA DELTAGARE OCH LEDARE ATT ALDRIG LÄMNA VÄRDEFULLA FÖREMÅL ELLER PENGAR I OMKLÄDNINGSRUMMEN. DÅ DET ÄR BEGRÄNSAT MED OMKLÄDNINGSRUM SÅ MÅSTE ALLA LAG DELA PÅ DE OMKLÄDNINGSRUM SOM FINNS. VÄNLIGEN ANVÄND OMKLÄDNINGSRUMMEN SPARSAMT SÅ ALLA LAG FÅR MÖJLIGHET ATT ANVÄNDA DEM.

Lycka till!

Cupkansliet Märsta Games
 
Våra sponsorer