Märsta IK
Fotboll
Märsta Games 2016

Infobrev Märsta Games 2017 by Macron
2017-09-30 08:00
Hej!

Snart är det dags för avspark i årets upplaga av Märsta Games. Vi hoppas på vackert väder, underhållande och välspelade matcher samt Fair Play på samtliga planer. 

Nedan lite kort info som kan vara värt att lägga på minnet:

Cupschemat finner ni på denna länk: http://www.procup.se/cup/30574.htm

Vänligen håll er uppdaterade om era matchtider samt spelplatser. Vi kan ändra dessa i det fall som vi får sena återbud från deltagande lag som måste dra sig ur cupen samt om vi får ospelbara ytor, lite beroende på vädret. Information om spelplanerna hittar ni på denna länk:http://www.sportadmin.se/hemsida/docs/624/14115/MarstaGames_spelplaner.pdf

Matchtiderna är 2 x 20 min för all klasserna i 11-manna och 7-manna. I 5-manna spelas det 2 x 15 min. Matchtiden är samma för gruppspel som slutspel. I slutspel, om matchen inte avgjorts under ordinarie speltid tillämpas straffar. Varje lag slår 5 straffar vardera. Om ingen vinnare korats, fortsätter straffslagning, en straff per lag till en vinnare korats.

Parkering kostar 20 kr för hela helgen runt Midgårdsvallen. Var noga med att parkera på angiven yta. Extra värt att nämna är ytorna runt Midgårdsvallen(Atletvägen) då man har infört parkeringsförbud längs med Atletvägen för att underlätta för utryckningsfordon, framför allt på grund av nya inomhus badet. Finns inte parkering i direkt anslutning till Midgårdsvallen så kan man ev. hitta parkeringsplatser vid Arlanda Gymnasiet ett stenkast ifrån Midgårdsvallen.

Kiosk & Grill kommer att finnas på Midgårdsvallen. Man kommer där servera hamburgare, toast, korv, pasta sallad, soppa, dricka, kaffe bland annat. I Sigtuna finns en mindre kiosk med kalla drycker och smörgås. Vill man hitta något annat så finns det utbud av restauranger i Märsta.

På Cupkansliet registrera ni er vid ankomst och hämtar ert cupkuvert. Cupkansli finns på Midgårdsvallen i byggnaden vid Amerikanska fotbollplanen och har man sin första match i Sigtuna, Ansgarsvallen så kan man lämna spelarlista etc. till kiosken vid planerna. Spelarlistan finner ni på denna länk: http://www.sportadmin.se/hemsida/docs/624/14115/MarstaGames_Spelarlista.doc

Lycka till!

Cupkansliet Märsta Games
 
Våra sponsorer