Fotboll
Herr - A-laget

Märsta-Juventus 2-2
2016-04-24 09:10
Precis som förutspått blev matchen mot Juventus en tuff match mellan två lag som ville ta sin första seger för säsongen.
Under första halvlek pågick ett rejält snöoväder och det var gästerna som trivdes bäst i kylan och blåsten.
Tidigt i första halvlek tar Juventus ledningen efter en fin lobb över vår målvakt.
Hemmalaget arbetar sig in i matchen och innan domaren blåser för vila har Märsta kvitterat via en straff.

I andra halvlek spelar hemmalaget upp sig och med 20 minuter kvar tar man också ledningen helt rättvist när Munther förvaltar en djupledsboll på bästa sätt.
Juventus gör en sista kraftansträngning och med 7-8 minuter kvar så studsar bollen rätt och de kan på nära håll skjuta in kvitteringen.
Märsta trycker på sista minuterna med ett par frisparkar och hörnor men lyckas inte få in ett vinstmål.

Juventus kommer skapa problem för många lag under säsongen och man visar att truppen är vassare än föregående säsong.

Nästa match spelas mot Riala på bortaplan på lördag.